Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Geluksgesprek voor relaties
DI 03 december | 9.30-11.30 uur | Deventer

03 december 2019 t/m 23 december 2019 |
290,00 | incl. btw, koffie/thee en wat lekkers


Geluksgesprek voor relaties!
Zijn jullie toe aan een volgende fase en is er behoefte aan meer vertrouwen, verbinding en verwondering samen? Dan verrijk ik jullie graag met een geluksgesprek waarbij we de tendens voor 2020 bekijken, geluk en liefde vanuit de individuele horoscoop benoemen maar ook de relatiehoroscoop op kracht en mogelijkheden belichten. Een heerlijke boost voor het nieuwe jaar! Voel je welkom samen.Dit gesprek duurt een kleine twee uur en geeft ook de mogelijkheid vragen te stellen. Dit gesprek wordt opgenomen zodat jullie het later nog eens rustig terug kunnen luisteren.

Een intensieve, persoonlijke en hartverwarmende horoscoop duiding voor partners waarbij niet alleen talenten, harttaal, hartintelligentie, familiethema, behoeften, groei en geluk aan bod komen maar ook belangrijke vragen worden beantwoord.

De mogelijke afspraakmomenten zijn na ontvangst van jullie geboortegegevens (plaats/datum/tijd) en naam en telefoonnummer af te stemmen per email naar infoliaouendag. In Deventer werk ik op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. In December o.a. mogelijkheden op 3, 9, 12, 16, 17, 19 en 23 december. De agenda beweegt dagelijks dus mail me voor actuele opties. 

Graag tot ziens onder de sterren.
 

Informatie + Aanmelden » Universe Astrology | Lia Ouendag

www.universeastro.nl

Praktijkcentrum Kuna Ludado
Brinkgreverweg 122
Deventer

Lia Ouendag
06-36466358
info AT universeastro DOT nl


Bewust Deventer

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!