Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

28nov 2020
Duurzaam eten

Estella Franssen
Deventer

Duurzaam eten: wat is dat en past dat bij mij? Een lezing en workshop voor iedereen die geïnteresseerd is in 'echt' eten.

Duurzaam eten, wat houdt dat in? En is dat wel gemakkelijk, betaalbaar en lekker voor mij of mijn gezin? En wat heeft dan echt impact? 

Wil jij meer weten over duurzaam koken en zelf meedenken over wat dit voor jou en de omgeving kan betekenen? Dan ben je van harte welkom bij de lezing en workshop door Estella Franssen van Natuur- en milieueducatie & kinderboerderij de Ulebelt. Ook is zij verbonden aan het Duurzaamheidscentrum Deventer, waarmee de bibliotheek samenwerkt. 

In onze Kookboekenmaand organiseren we samen met inwoners en partijen in Deventer activiteiten vanuit diverse invalshoeken. Met deze lezing en workshop brengen we het duurzaam omgaan met voedsel onder de aandacht.

Estella Franssen heeft de masterclass voedseltransitie gevolgd, is initiatiefnemer van de voedselcoöperatiebeweging in Overijssel en betrokken bij de landelijke Transitiecoalitie Voedsel. Zij organiseert voedseleducatie in samenwerking met LTO en de Rabobank en geeft regelmatig workshops en presentaties over dit onderwerp.

Informatie

28 nov 2020
14.00 - 16.00
3,50 niet-leden van de bibliotheek betalen 5,00

Waar?

Bibliotheek Deventer
Stromarkt 18
7411 PK Deventer

Duurzaam eten