Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

30okt 2020
Yogaweekend 'Binnen de grenzen op reis'

Velans
Siddeburen

Wil je ook meer aandacht aan jezelf geven, een ander soort yoga ervaren, een nieuwe omgeving leren kennen en bezig zijn voor jezelf?

Hoe vaak doe jij iets echt voor jezelf? Waar je blij van wordt. Hoe geef jij aandacht aan je eigen gezondheid? Uit ervaring weet ik dat doorgaan op de automatische piloot prima kan en dat zorgen voor een ander veel makkelijker is dan zorgen voor jezelf. Maar of dat uiteindelijk duurzaam voor jezelf is, je daar blij en gezond door blijft, is de vraag. Ja maar ik heb het toch prima en ben gelukkig? Zeker, maar zo nu en dan even uit je eigen omgeving, naar een plek waar je alles vanuit en voor jezelf kunt doen kan heel erg helpen. Helpen om weer te ontdekken wat voor jou belangrijk is, te onthaasten en/of gewoon te genieten van dat moment. Want dat ben jij meer dan waard. Daarom dit weekend van mij voor jou. Het belangrijkste is dat het weekend voor jou genieten, ontspannen en onthaasten is. Een weekend dat voelt alsof je een week bent weggeweest en met nieuwe ervaringen en inspiratie terugkomt.

[Dit weekend kan geheel volgens de corona maatregelen plaatsvinden. De locatie is enorm ruim, ieder heeft een eigen hotelkamer en er is een maximum aan deelnemers.]

Informatie

30 okt 2020 t/m 01 nov 2020
10.00 - 17.00
430,00 Samen aanmelden: 410 euro pp

Waar?

The land of Now
Veenweg 9a
Siddeburen

Contact

Yogaweekend 'Binnen de grenzen op reis'