Heb je een conflict in je werk of privé? Frank Mediation helpt bij het oplossen daarvan... | Deventer

Veel mensen krijgen te maken met een conflict. Als je daarin betrokken raakt, is het lastig je eigen positie en die van de ander te bepalen. Voordat je het weet, zie je niet meer waar het om gaat en hoe je ermee om moet gaan. Dan is een onafhankelijke mediator nodig die oog heeft voor de processen.  Goede communicatie brengen we weer op gang. Je mag je niet onmachtig blijven voelen, je emoties mogen er zijn én je moet ze niet laten overheersen. Daarnaast zijn er belangen. Genoeg redenen om mij in te schakelen om je door deze processen te laten begeleiden. Uiteraard met goede afspraken na afloop.

Frank Mediation helpt bij:

1. Relatie coaching: bestaan er noge mogelijkheden om de relatie nieuw leven in te blazen?

2. het regelen van je echtscheiding. Als jullie besluit wordt te scheiden, gaan we dat goed regelen: emotioneel, financieel en met aandacht voor jullie kinderen.

2. Arbeidsconflicten: ik bemiddel tussen werkgevers en werknemers. Op zoek naar een oplossing bij een arbeidsgeschil levert perspectief op.

Over Frank Zuijdweg | Deventer

Het mooiste compliment wat ik van mijn cliënten krijg, is dat hun creativiteit is gestimuleerd en ze zo zelf hun problemen hebben opgelost. Daar komt mijn rol als onafhankelijke deskundige optimaal tot zijn recht, vind ik. Mijn cliënten worden gelukkiger, blijer, standvastiger en meer ontspannen als we samen aan het probleem werken. Mensen in hun omgeving merken dat ook. Het is mijn taak als mediator "de onderkant van de ijsberg boven water krijgen" en te werken aan een structurele oplossing.

Jullie houden de regie, ik begeleid! Dat is de rolverdeling. Zo worden relaties nieuw leven ingeblazen of op een liefdevolle manier gestopt. Ook arbeidsconflicten worden zo netjes opgelost.

Frank Mediation
Frank Zuijdweg

Acupunctuur Astrologie Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Energetisch werk Eten & Drinken Handanalyse & Handlezen Healing en reading Homeopathie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Psychosociale therapie Retraites Sjamanisme Traumatherapie Voetzorg & Voetreflexologie Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Deventer