Yoga bij Son - Critical Alignment yoga en Yin yoga

Sonja Gerritsen
Deventer

Welkom bij Yoga bij Son! Ik geef wekelijs 8 Critical Alignment yoga en Yin yoga lessen in mijn ruime warme studio aan de Zutphenseweg 55 in Deventer (ruimte 203)! Je hoeft geen ervaring met yoga te hebben of lenig te zijn.

In mijn yogalessen leer je hoe je spanning in je lijf weer af kunt voeren. Niet alleen zit je daardoor letterlijk lekkerder in je lijf, je leert jezelf ook beter kennen. Je gaat patronen zien in hoe en waarom jij spanning opbouwt. Deze inzichten helpen je ook buiten de mat om met een vrijer gevoel door het leven te gaan. Dit klinkt allemaal heel serieus, en dat is het ook. En tegelijk werkt yoga het best als je het onbevangen doet, met nieuwsgierigheid en speelsheid. En ook dat geldt niet alleen voor yoga, maar ook voor de rest van het leven. In de yogastijlen waarin ik lesgeef, maken we gebruik van de nieuwste inzichten uit de fysiologie en psychologie. 

Ik geef Critical Alignment yoga en Yin yoga lessen op dinsdagavond, woensdagochtend, woensdagavond en vrijdagochtend aan de Zutphenseweg 55 in Deventer (ruimte 203)! Op maandagavond geeft Selle Critical Alignmentles en iedere vierde zondag van de maand geeft ze een Thaise yogamassase les. Daarnaast is er maandelijks een workshop op zaterdag of zondag.

De lessen zijn in kleine groepen van tot 10 mensen, zodat er ruimte is voor individuele aandacht. Als je een keer mee wil doen, meld je dan aan via email, dan plannen we samen een datum. Of plan zelf je (proef)les in momoyoga/yogabijson.

 

Over Sonja Gerritsen

Ik ben Sonja. Ik woon met mijn man en twee zoontjes in Deventer. Na 8 jaar als ecoloog gewerkt te hebben, maakte ik de switch en geef ik sinds september 2017 met veel plezier yogalessen. In februari 2019 maak ik de volgende stap en geef ik ook lessen in mijn eigen studio.

Yoga betekent voor mij nieuwsgierig blijven naar je eigen lijf en geest en de interactie tussen beiden. En de kans om je daarin te blijven ontwikkelen. Hierdoor voelt voor mij iedere les die ik volg als leerzaam. Ik hoop die nieuwsgierigheid ook aan te kunnen wakkeren bij de mensen die mijn lessen volgen. Yoga leert mij meer in het hier en nu te zijn, een zachte speelse aandacht te hebben, in plaats van een strenge geforceerde focus. Je lichaam als middel om jezelf uit je hoofd te trekken en te verzachten. Tot slot leert het beoefenen van yoga me om objectiever naar mijn eigen gedachten en emoties te kijken.

Opleiding

Na een paar jaar Iyengar yoga, begon ik tien jaar geleden met Critical Alignment yoga. Ik heb daarin ook de docenten opleiding bij Yoga met Selle in Wageningen gevolgd. In 2019 komt daar de Critical Alignment Therapie opleiding van Gert van Leeuwen bij. In 2018 heb ik ook de Yin yoga docenten opleiding bij Bivag afgerond en recent de bijscholingen Assisted Yin en Yin 3.3 gevolgd. Ieder jaar staan er weer een paar bijscholingen op de planning. Fijn dat ik me zo kan blijven ontwikkelen.


Yoga bij Son

Sonja Gerritsen

Zutphenseweg 55 (ruimte 203)
7418 AH Deventer

Yoga bij Son - Critical Alignment yoga en Yin yoga