Liefdevolle aandacht voor jou

Praktijk Aquamarijn
Deventer

Wil je leren liefdevol voor jezelf te zijn? Energetische therapie zorgt voor innerlijke rust en geeft verlichting bij klachten. Je komt beter in je vel te zitten. Je voelt het contact met jezelf en je hartenwensen. Volg je hart, ga jouw pad!

Energetische therapie werkt in op het energiesysteem in en om je heen

Er zijn verschillende namen voor zoals magnetiseren, healing en Reiki. In essentie komt het op hetzelfde neer. Ik maak gebruik van de stroom van de aarde- en kosmische energie om de balans tussen lichaam en geest te herstellen en jouw zelfhelend vermogen te activeren. Om inzicht te bieden in je blokkades en het herstelproces te ondersteunen, gebruik ik verschillende behandelvormen. 

Samen met mij werk je aan je persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling. Je leert te luisteren naar je innerlijke stem. Het lukt je steeds beter om je eigen weg te volgen en liefdevol te zijn voor jezelf en je omgeving.

Energetische therapie kan zorgen voor innerlijke rust en ontspanning en kan verlichting geven bij fysieke en psychische klachten. Je komt beter in je vel te zitten en voelt je vrij. Ik gebruik verschillende methoden om levensvragen helder te krijgen en je in de juiste richting te helpen. Afhankelijk van jouw vragen en wensen kijken we welke vorm van energetische therapie nodig is bijvoorbeeld een chakrabehandeling, zielkundige behandeling, edelsteentherapie of visualisaties.  

Ik kijk ernaar uit om jou te inspireren en te begeleiden op jouw pad.

Over Karin Spijkerman

Mijn naam is Karin Spijkerman, 40 jaar. Ik ben energetisch therapeute en woon met mijn gezin in Deventer. De stad waar ik ben geboren en opgegroeid. Jarenlang heb ik geleefd en gewerkt vanuit mijn hoofd, mijn denken. In 2016 ben ik, na een traject van persoonlijke en spirituele ontwikkeling, mijn eigen praktijk begonnen. Hierin kan ik mijn gevoel kwijt. Ik leef steeds meer vanuit mijn hart en luister naar mijn innerlijke stem. Hier word ik blij van en dat straal ik uit naar mijn omgeving.

Het is mijn missie om vrouwen, vaak moeders, met gesprekken en energetische massage te helpen om zich te verbinden met hun lichaam, hart en ziel, zodat ze hun eigen pad kunnen volgen en liefdevol voor zichzelf en voor hun omgeving kunnen zijn.


Praktijk Aquamarijn

Claes Jansz Visscherstraat 26
7425 PN Deventer

Lid van beroepsvereniging

Liefdevolle aandacht voor jou