Coach on the move - Transformatie Coach voor vrouwen

Coach on the move
Deventer

Ben jij die sterke, onafhankelijke vrouw die vastloopt in het leven? Ben je er klaar mee dat elke dag vol zit met frustratie, moeheid en teleurstelling? En ben je er klaar voor om daar verandering te brengen? Neem contact met mij op.

Ik ben Graziella Casula en kan JOU helpen weer lekker in je vel te zitten. 

Zet je elke dag een glimlach op, terwijl je van binnen wel kunt huilen? Loop je constant te piekeren? Loop je tegen een burn-out aan of zit je er middenin? Kun je jezelf niet zijn omdat je bang bent om anderen te kwetsen? Dit hoeft niet zo te zijn! Dit is niet jouw leven! 

Hoe voel je je na een traject bij mij? Je kunt weer ademen omdat je lekker in je vel zit. Wat anderen over je zeggen boeit je niet meer. Geen last van schaamte en schuldgevoel. Je bent wie je bent en daar voel je je  goed bij. Je hebt rust in jezelf gevonden!

De methodiek die ik gebruik, Creatrix®, is speciaal ontwikkeld voor vrouwen en is snel (binnen 3 maand straal jij weer), veilig (je hoeft je verleden niet te herleven/vertellen) en duurzaam (éénmaal doorbroken is altijd doorbroken).

Dus, stoere vrouw, ben jij er klaar voor om weer te stralen? Neem contact met me op en samen maken wij een plan. Binnen 3 maand sta jij in je kracht en straal je als nooit tevoren.

Is een heel traject niet voor jou op dit moment? Ik geef ook Nine Star Ki consulten (de oudste vorm van Chinese astologie). Een mooi persoonlijk cadeau om inzicht te krijgen in jezelf en eventueel de mensen om je heen. Het begint allemaal bij begrip.

 

Over Coach on the move

Ik ben Graziella Casula en werk vanaf september 2017 als Creatrix® Transformologist®. 

Zelf ben ik meerdere keren vastgelopen in het leven (burn-out, bore-out, lichamelijke uitvalsverschijnselen). Voelde me vaak onbegrepen door alles en iedereen, maar ook door mezelf. Maar nooit vond ik juiste hulp. Totdat Creatrix® op mijn pad kwam. Eindelijk een methodiek die voor mij werkte. Die echt klikte en mijn hoofd, hart en onderbuik weer op 1 lijn bracht. Waarvan ik de verandering niet alleen snapte, maar ook voelde!

Dit was te mooi om niet te delen. Dit moet elke vrouw kunnen voelen. En dat is mijn missie.

Daarnaast ben ik dol op reizen, ja echt. De teller staat op 7 continenten en 43 landen en ik ben nog lang niet klaar. Ook heb ik meerdere keren voor langere periodes in het buitenland gewoond en gewerkt. De kennis die ik tijdens het reizen heb opgedaan is zo waardevol geweest en heeft mij gevormd tot de vrouw die ik nu ben.

Spiritualiteit is ook een onderdeel van mijn leven, niet zweverig, dat ben ik totaal niet, maar praktisch. Zo specialiseer ik me in Nine Star Ki, een oude vorm van chinese astrologie, waarmee ik jou de handvatten kan geven om jezelf en de mensen om je heen beter te leren kennen en te begrijpen.


Coach on the move

Graziella Casula

Veenweg 100
7416 BE Deventer

Coach on the move - Transformatie Coach voor vrouwen