Natuur-Loopbaancoach | Deventer

Wandelcoaching is coaching in de buitenlucht. Buiten verken je nieuwe paden. Ben je toe aan een nieuwe stap in je loopbaan of leven? Of ben je Hoogsensitief en kun je een steuntje in je rug gebruiken, dan is wandelcoaching zeer geschikt.

De natuur is als een spiegel voor de ziel. Ik laat jou met behulp van de symbolen in de natuur zien en voelen wat er speelt in jouw leven. Bijvoorbeeld: wat staat er in de weg om een vervolgstap te maken of om echt vanuit jouw hart te leven? Dit obstakel wordt zichtbaar en kan worden getransformeerd, zodat de weg wordt vrijgemaakt. Ook kijken we naar wat jou als mens uniek maakt, jouw talenten en kwaliteiten.

De seizoenen van de natuur laten zien dat verandering onvermijdelijk is. Er is leven ook al is dat niet altijd te zien en lijkt alles stil te staan, zoals in de winter. Het kan zelfs onaangenaam voelen. Het vraagt moed om dit stuk aan te kijken, stil te staan en het te doorvoelen. Dan kan het worden losgelaten. Je hoeft het proces niet alleen te doorlopen. Stap voor stap laat je patronen los die niet meer bijdragen aan je welzijn. Er komt weer ruimte vrij voor vertrouwen, eigen wijsheid, plezier en flow.

Kenmerkend aan mijn manier van werken is dat ik snel tot de kern kom en dit kan vertalen naar de dagelijkse praktijk. Ik geef veel aandacht en ruimte aan wat zich in jou wil ontvouwen. 

Over Colette Nakken | Deventer

Mijn naam is Colette Nakken (1977). Ik was vroeger een echt buitenkind. In de bossen en op boerenerven bij de dieren voelde ik me volledig in mijn element. In de loop van de jaren verloor ik ongemerkt het contact met de natuur en met mezelf. Ik ging studeren, werken en het nam me volledig in beslag. Ik deed vooral wat ervan mij gevraagd werd en ik ging mee in het hoge tempo. Het genieten verdween steeds meer naar de achtergrond.

Een flinke burn-out bracht zorgde ervoor dat ik dingen in mijn leven anders ging aanpakken. Ik heb mijn hoogsensitiviteit geaccepteerd en respecteer mijn grenzen en natuurlijke ritme. Ook ging ik weer vaker naar buiten en het leek alsof ik alles voor het eerst kon zien, ruiken en voelen. Er kwam weer ruimte vrij voor ontspanning, plezier en vertrouwen.

MIjn passie voor het begeleiden van mensen werd sterker. Ik heb vanuit mijn achtergrond in de arbeidsbemiddeling een sterke interesse in talenten en werken vanuit je hart. Na de opleidng voor Natuurcoaching in 2017 ben ik mijn praktijk Flow of Nature gestart. Alle puzzelstukjes vielen samen en met veel plezier begeleid ik mensen in hun persoonlijke ontdekkingstocht.

Naast wandelcoaching is natuurfotografie een passie van mij. Er is zoveel moois in de natuur te zien. Elk seizoen heeft zijn charme en dit leg ik vast op beeld.


Foto 1 Colette Nakken Klik om te vergroten

Flow of Nature
Colette Nakken


Professionals in de categorie Coaching - Wandelcoaching

Acupunctuur Astrologie Ayurveda Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Energetisch werk Handanalyse & Handlezen Homeopathie Hypnotherapie Kinesiologie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Psychosociale therapie Sjamanisme Traumatherapie Voetreflexologie & Voetzorg Yoga
Bewust Deventer