De mooiste reis is de reis naar binnen! | Gorssel

Ik neem je graag mee op reis, niet alleen in jezelf maar ook in binnen- en buitenland! Ik organiseer regelmatig workshops, bewustzijnsweekenden en bewustzijnsreizen.

Wil en gun jij jezelf ook eens tijd voor jezelf? Wil je de dagelijkse hectiek en patronen loslaten, jezelf weer opladen en ben je toe aan rust, plezier en weer contact met jezelf? Kijk dan eens gerust op mijn website of er iets passends voor je bij zit of bel/mail me dan kijken we samen wat het beste kan passen voor jou.

Innergy for Life, body & health: een uitnodiging naar jou om weer bewust in je kracht te komen! Een uitnodiging om (weer) op ontdekkingsreis te gaan naar jezelf. Met de combinatie van div methodes als Touch of Matrix, Access Consciousness/Access Bars en meditatie in een prachtige omgeving. Diverse keren per jaar. 

Over Janny Jansen | Gorssel

Mijn naam is Janny en ik ben o.a. dol op reizen. Mooie oorden en landen ontdekken en verkennen maar vooral ook op ontdekkingsreis gaan in mezelf en anderen dit ook laten ervaren. Ik neem je graag mee op reis in jezelf, wat beweegt jou, wie ben jij werkelijk als je die zware rugzak met ervaringen en beperkingen die jou niet meer dienen kunt af doen?

Als ontdekkingsreiziger in bewustzijn ben ik dol op reizen, dansen en alles wat met gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn te maken heeft. Van jongs af aan leef ik me in in anderen om even door de bril van de ander naar de wereld te kijken. Het menszijn heeft mij altijd gefascineerd, het fascineert mij te ontdekken wie iemand is in de meest pure vorm, vaak met een zware rugzak bij zich dragend die tijdens het leven kan ontstaan. Van deze fascinatie voor het menszijn en van mijn interesse voor persoonlijke ontwikkeling en zelfontplooiing heb ik mijn werk gemaakt.

Al mijn hele leven ben ik hiermee bezig . Mijn moeder kampte met gezondheidsproblemen en mede daardoor was ik als kind al enorm gefascineerd door de invloed van voeding op haar gezondheid en de werking van het menselijke lichaam.

Toen ik zelf een moeilijke periode doormaakte en niet lekker in mijn vel zat begon daarnaast een ontdekkingsreis naar de mentale en spirituele kant van gezondheid. Ik merkte dat gezondheid en geluk begint met bewustwording. Geluk zit in jezelf en het gaat erom hoe je met de uitdagingen van het leven omgaat. Deze ontdekkingsreis is op jonge leeftijd gestart en gaat nog steeds door. Het is een continu proces van verwondering, ontwikkeling en groei. Wat mij betreft een prachtig en geweldig proces!

Ik word blij als ik mensen op ontdekkingsreis zie gaan en de rugzak van beperkende overtuigingen en patronen zie afgooien, bewust worden dat ze anders kunnen kiezen en groeien tot wie ze werkelijk in essentie zijn. Meer rust, ruimte, lichtheid en vrijheid tot gevolg, hoe mooi is dat!

MIJN MISSIE: jou inspireren om bewuster te leven en te ervaren dat je lichaam en geest zoveel meer kunnen dan waar je nu aan gewend bent. Ik begeleid je in mijn praktijk graag met de diverse mogelijkheden om dit proces te verwezenlijken!

 

 

 

 


Foto 1 Janny Jansen Klik om te vergroten

Innergy for life
Janny Jansen


Professionals in de categorie Retraites

Acupunctuur Astrologie Ayurveda Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Creativiteit Energetisch werk Handanalyse & Handlezen Healing en reading Homeopathie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Psychosociale therapie Retraites Sjamanisme Traumatherapie Voetzorg & Voetreflexologie Yoga Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Deventer

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Deventer