Stembevrijding, biodanza en de Latifa meditatie | Bathmen

Zeven stappen naar vrijheid - een traject van zeven zondagen met stembevrijding, dans en de Latifa meditatie. (zie ook bij 'dans en beweging'). In stembevrijding bevrijd je je stem en tegelijkertijd bevrijd je jezelf. Je bevrijdt je stem van de krampachtige gedachte dat het 'mooi' zou moeten klinken. Misschien zelfs van het idee dat je maar beter je mond niet open kan doen. Zo'n gedachte klinkt door in je stem en beperkt je in je vrije expressie van wie je bent. 

Stem bevrijden staat los van zingen. Het kan wel leiden tot zingen. Je stem is een rechtstreekse afspiegeling van wat er in je leeft. Je kan je eigen kracht erin terughoren. Ook je kwetsbaarheid. Of je pijn. Natuurlijk ook je liefde. Je stem bevrijden is dus eigenlijk ruimte maken voor wat er in je leeft. Uiting geven. En soms als iets er uit is - voel je je vrij!

​De Latifa is onze gids gedurende dit traject. Het is een eeuwenoude meditatie. Het bevat zeven stappen die universeel verbonden zijn aan mens zijn. De stappen zijn: aanvaarden/ verlangen/ hoop/ vertrouwen/ overgave/ liefhebben/ autonome vrije wil. Voor iedere stap hebben we een hele dag om de kwaliteit te doorvoelen en ons eigen te maken. 

Het traject bestaat uit zeven zondagen, met telkens een maand ertussen. We dansen op een prachtige loctatie in Bathmen (de Rosse). Het traject begint op 10 mei. Op 22 maart houden we een losse introductiedag, zodat je aan ons en onze invulling kan proeven. Wees welkom!

 

Over Jantine Gerbscheid en Monique ten Tusscher | Bathmen

Jantine Gerbscheid en Monique ten Tusscher geven samen biodanza sinds begin 2007. Biodanza is een eindeloze inspiratiebron in ons leven. We genieten ervan om de spanningen en zorgen van het dagelijks leven los te laten tijdens de dans. Al dansend komen we telkens weer thuis in ons lijf, bij onze gevoelens, in het NU. De muziek en de dans voeden ons hart en geven ons energie. We voelen niet dat we werken want we komen zelf ook iedere keer weer opgeladen uit de 'les'.

Jantine heeft een achtergrond van psychologie, bouwkunde, projectmanagement, onderwijs, training en coaching. Ze traint organisaties in bewustzijn rond vitaliteit en lichaamswijsheid. Daarbij maakt ze ook gebruik van dans en beweging. 

Monique heeft een (levens) coachingspraktijk in Amsterdam en Vilsteren (Unlimited Potential). Ze draagt graag bij aan de groei en bloei van de ziel en het ontluiken van ieders potentieel. 'Als je je leven vanuit je essentie leeft, leef je in een natuurlijke synchroniciteit en verbinding met anderen en met alle Leven'. Eenheidsbewustzijn is wat haar drijft. Ze werkt als (levens)coach, trainer (o.a. in autonome vrouwenkracht) en mediator. Sinds kort is ze ook stembevrijder.

Agenda Lichtvoetig.nl


Professionals in de categorie Muziek & Zang

Acupunctuur Ayurveda Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Dans & Beweging Energetisch werk Handanalyse & Handlezen Healing en reading Hypnotherapie Kinesiologie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Psychosociale therapie Sjamanisme Traumatherapie Voetreflexologie & Voetzorg Yoga
Bewust Deventer
Bewust Deventer

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!