Innerlijk-kindwerk, mediamieke regressie, integrale massage | Epse

Een Medium Trancehealing Therapeut werkt samen met jouw ziel, gidsen en spirits om datgene wat er nu is bewust (dan wel onbewust) inzichtelijk te krijgen, te ervaren, te omarmen, te integreren of los te laten. Dit allemaal op spiritueel, fysiek, emotioneel en mentaal niveau. Hierdoor kun je weer stappen zetten in jouw unieke vorm en talenten. Bewegen vanuit licht, kracht en liefde. Datgene doen waarvoor je gekomen bent en om puur jezelf te kunnen en mogen zijn!

In deze nieuwe tijd worden wij mensen steeds gevoeliger en zien en horen we steeds meer. Oude blokkades en overtuigingen uit onze kindertijd komen weer naar de oppervlakte om gezien en gevoeld te worden, zodat we onze trillingsniveau kunnen verhogen. Dit kun je alleen doen, maar je mag er ook hulp bij vragen! 

Een sessie is altijd persoonlijk en steeds weer anders. Ik maak gebruik van diverse methodes o.a. innerlijk-kind werk, mediamieke regressie therapie, edelsteen-therapie, integrale massage en bloesemremedies. De sessie sluit ik vaak af met een healing.

De Integrale Massage is een vorm waarmee het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd. Oude spanningen of blokkades kunnen worden doorvoeld en losgelaten worden. De massage technieken die ik daarvoor gebruik zijn: klassieke massage, dynamische massage / holistic pulsing, strechings en strekkingen, diepe bindweefselmassage en energetische massage. 

Vertel maar, ik hoor je/ Huil maar, ik troost je/ Lach maar, ik zie je/ Voel maar, ik sta naast je

Over Maartje Otten-Janssen | Epse

Hoi ik ben Maartje Otten, 37 jaar en gelukkig getrouwd, wonend met mijn gezin in Epse. Inmiddels al weer bijna 10 jaar moeder. Een geschenk waarbij ik blij ben dat ik dit heb mogen en mag ervaren. Het had namelijk ook anders kunnen gaan. Bij de geboorte van mijn dochter hing mijn leven aan een zijden draadje, niet wetend dat ik het misschien wel niet zou gaan halen. Ik werd met mijn neus op de feiten gedrukt, vechten voor je leven of ? Ik koos het 1e. Lichamelijk en geestelijk was het zwaar en vanaf dat moment is mijn zoektocht naar geluk, naar mijzelf geboren. Ik heb diverse therapeuten bezocht en ik ben diverse opleidingen gaan volgen. Wat heb ik zoal gedaan: talenten spel bij Helena (welke talenten heb ik?), Malva opleiding (chakra therapie, energetisch werk, edelstenen), Life-coach (ontmoet jezelf en je blauwdruk), Werken met je 6e zintuig (inzien en vertrouwen), Integrale massage (zelfhelend vermogen activeren), Medium en trancehealing therapeut (mijn gevoeligheid de ruimte geven en leren vertrouwen op wat er is).

Inmiddels bijna 10 jaar verder en kan ik zeggen dat ik mij bevrijd, energiek en gelukkig voel. Aangezien ik graag andere mensen ook gelukkig zie ben ik mijn praktijk begonnen in 2014. Mensen ondersteunen om weer eerlijk naar zichzelf te leren kijken, te leren voelen en te ervaren wie ze zijn.

Mijn hobbys zijn schilderen/ tekenen, volleybal en ik ben lid van theatergroep Seqoia in Epse. Verder ben ik grafisch vormgever en heb ik een klein administratiekantoor.

HeelJeGevoel
Maartje Otten-Janssen

Astrologie Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Cranio-sacraal therapie Energetisch werk Eten & Drinken Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Healing en reading Kristallen en (Edel)stenen Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Medium Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Psychosociale therapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Therapie (diverse) Traumatherapie Voetreflexologie Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Deventer