Touch for growth- holistische ontspanningsmassage | Deventer

Op zoek naar ontspanning of last van je lijf?

Lichamelijke klachten geven vaak aan dat er iets niet in balans is in je leven. Vaak weet je dat wel, maar weet je niet waar het vandaan komt of hoe je het kan oplossen. Met behulp van verschillende technieken uit de holistische massage help ik je in contact te komen met je lichaam en wat dat je te vertellen heeft.

De oorzaak van veel voorkomende klachten ligt vaak op emotioneel of mentaal gebied. Je klachten kunnen te maken hebben met mechanismes die je in je jeugd ontwikkeld hebt om je staande te houden, maar die je nu in je volwassen leven belemmeren. Of het kan zijn dat je oude pijn of emoties uit het verleden niet goed hebt verwerkt.

Ik kan je helpen je bewust te worden van wat er bij jou speelt. Met mijn handen ga ik op zoek naar plekken met spanning. Met behulp van verschillende technieken uit de holistisch massage help ik jou voelen wat de oorzaak daarvan is en ruimen we blokkades op. Ter ondersteuning gebruik ik ideeën uit innerlijk kindwerk en uit de chakrapsychologie.

Dat geeft meestal direct ruimte en ontspanning in je lijf en rust in je hoofd. Je gaat bij mij altijd met een beter gevoel weg dan waarmee je kwam.

Over Xandra Snoeker | Deventer

Hallo, leuk dat je wat meer over mij wilt weten.

Mijn naam is Xandra Snoeker en Ik wil jou graag helpen uit te vinden wat jou energie geeft en wat jou energie kost. Zodat je weer balans kunt vinden in je leven.

Ik heb zelf jarenlang als wiskundige gewerkt, eerst in het bedrijfsleven, later in het onderwijs. Mijn scheiding en te veel werken leidden tot een burnout. Met als resultaat dat ik het roer heb omgegooid en voor mezelf begonnen ben als holistisch masseur.

Voor mij bleek de sleutel voor herstel van mijn burnout in mijn lichaam te liggen. Ik was het verleerd om te luisteren naar de signalen van mijn lichaam. Emoties liet ik nauwelijks toe en als ik ze al toeliet, vroeg ik me nooit af waar ze vandaan kwamen en waarom ik door bepaalde dingen geraakt werd. Ik voelde me vaak slachtoffer en machteloos. Dat ging zich uiten in allerlei fysieke kwalen. Ik kwam steeds vaker bij de fysiotherapeut. Maar die deed, achteraf gezien, aan symptoombestrijding. De werkelijke oorzaak lag veel dieper in de manier waarop ik omging met alles. Tijdens lichaamsgerichte therapie, kwam ik erachter welke mechanismes uit mijn jeugd ik nog gebruikte en welke overtuigingen ik had. Ik ontdekte hoe die mij nu, als volwassen mens, belemmerden. Door die los te laten is mijn zelfvertrouwen enorm gegroeid, sta ik een stuk relaxter in de wereld en kan ik anderen helpen zich ook beter te voelen.

 


Foto 3 Xandra Snoeker Foto 2 Xandra Snoeker Klik om te vergroten

Touch for growth
Xandra Snoeker


Professionals in de categorie Massage

Acupunctuur Astrologie Ayurveda Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Energetisch werk Handanalyse & Handlezen Homeopathie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Psychosociale therapie Retraites Sjamanisme Traumatherapie Voetreflexologie & Voetzorg Yoga Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Deventer