coaching | Deventer

Je hebt in je wat nodig is om te zijn die je wilt zijn. Om te doen wat je wilt doen. Vaak zal deze bron door allerlei patronen, hersenspinsels of vluchtwegen ver weg lijken. Er ligt veel overheen. Zoveel dat je het bijna niet kunt geloven dat er daaronder ongekende kracht verborgen ligt. Ieder mens heeft zijn patronen of thema’s ontwikkeld om bij deze verborgen kracht weg te gaan. Thema’s zoals ‘ je niet welkom voelen’, ‘niet durven’, ‘niet goed genoeg zijn’, ‘de controle willen houden’ ..enz. Mijn uitdaging is dat je van zowel je kracht als van je thema gaat houden. Dat dit thema niet weg hoeft. Dat je er met compassie naar kan kijken, alsof het een bekend station is waar je steeds weer aankomt maar ook weer vertrekt. Je thema is niet je eindstation!

Voor wie?

Voor als je in een overgangsfase zit. En deze fase als een kans ziet. Ik sta vanwege mijn eigen ervaring dichtbij je:

* Als je niet (meer) gelukkig bent in je werk en niet (meer) functioneert zoals je zou willen of zelfs ziek geworden bent.

* Als je werk wilt maken van je vitaliteit op elk niveau.

* Als je te maken hebt met een verlies. Van bijvoorbeeld werk, een relatie of gezondheid.

* Als jij als jongvolwassenen niet weet welke afslag je moeten nemen in je leven of ondersteuning nodig hebt als het begin na     een keuze je moeilijk valt.

Over Tanne Verhulst | Deventer

Ik kom uit een groot plattelandsgezin dat in mijn vroege jeugd een groot verlies te verwerken kreeg. Ik ben getrouwd en heb 3 volwassen kinderen.

Nadat ik jaren op zorgboerderijen en in de verstandelijk gehandicaptenzorg heb gewerkt besloot ik rond mijn veertigste om iets heel anders te gaan doen. Ik was eigenlijk altijd al geïnteresseerd in ‘mensen, werk en vitaliteit’ en besloot de opleiding HBO Personeel en Arbeid te gaan doen. Vrij snel daarna vond ik ook werk als P&O functionaris. In mijn P&O werk lag altijd de focus bij de mensen.

Ik heb de afgelopen 10 jaar verschillende opleidingen en trainingen gedaan bij het ITIP. Daar heb ik ontdekt wat ik werkelijk wil. Daarna deed ik de post HBO opleiding “Coachen met Hart en Ziel” bij Blankestijn en Partners en een Mindfulness trainers opleiding.

Agenda Tanne Verhulst


Foto 1 Tanne Verhulst Klik om te vergroten

Tanne Verhulst


Professionals in de categorie Coaching - Lifecoaching

Acupunctuur Astrologie Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Creativiteit Energetisch werk Handanalyse & Handlezen Healing en reading Homeopathie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Psychosociale therapie Retraites Sjamanisme Traumatherapie Voetzorg & Voetreflexologie Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Deventer

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Deventer