Talentenspel | Deventer

'Wat kun je er eigenlijk mee, met dat Talentenspel?' Dat is een goede vraag. Mijn antwoord is dan: 'Je kunt er heel veel mee', want het is een spel en geen spelletje. Het is een inzicht- en ontplooiing-spel. Een speelse en tegelijk diepgaande manier om jezelf beter te leren kennen, je innerlijke kracht te versterken en bovenal je diepste verlangen/bezieling te ervaren en verwoorden waardoor je richting aan je leven kunt geven. 

'Hoe gaat dat dan?' Je kiest 12 talenten uit. Dat lijkt veel, maar dat is het niet, het blijkt vaak moeilijk om je te beperken tot 12! De talenten zijn archetypes, zoals de Kok, de Danser, de Begeleider, de Hogepriesteres. Deze 12 talenten leg je op het eerste bord en je verbind je met ze als Koning of Koningin van je eigen innerlijke koninkrijk (symbool voor jouw innerlijke wereld), onder mijn begeleiding. Dan komt ook alles ter sprake wat je eventueel tegenhoudt om het spel (je leven) te laten stromen. Bij het tweede bord kom je uiteindelijk tot het formuleren van je levensmissie, daar werkt het spel naartoe.


'Dat is nogal wat...maar wat heb je daar dan aan?'
Het Talentenspel is er heel concreet voor loopbaanvragen, studiekeuzes, bezieling en inspiratie, innerlijke leiderschapsontwikkeling, persoonlijke groei en/of relatieverdieping.


'Goh, zoiets lijkt me eigenlijk heel interessant om te doen...'
En dat is het ook! Ontzettend  verrijkend en inspirerend. Je kunt voor meer informatie naar mijn site gaan. Wil je meer weten over handlezen? Kijk bij Coaching- Diverse Coaching.

Over Helena van den Hogen | Deventer

Ik ben en heb net het 10-jarig bestaan van mijn praktijk gevierd. Daarnaast ben ik lerares Engels aan Saxion Hogescholen met een klein baantje- mijn praktijk staat op de eerste plaats...

Mijn huis staat op de Worp, waar ik nu alweer bijna 5 jaar met plezier woon, met mijn poes Micky. Mijn praktijkruimte is mijn woonkamer- dat maakt het, hoop ik, gastvrij en gezellig. Ik heb 2 lieve en fijne kinderen, Merel van 27 jaar en Floris van 24 jaar.

Verder houd ik heel veel van een bepaald soort dans: sacrale dans of sacred dance. Het zijn dansen rond een midden, met een in principe vrij eenvoudige choreografie. Ik heb er zelf ook al 5 mogen ontwikkelen. Je kunt deze vorm van dansen samenvatten door te zeggen: door bewegen bewogen worden. Dat komt omdat elke beweging symbool staat voor iets, bijvoorbeeld reiken naar het licht, je verbinden met jezelf en de ander, etc.

Eens per 2 weken ga ik naar Vorden om intuïtief te schilderen en/of tekenen. Ik vind het heel fijn om te ontdekken dat als je het resultaat loslaat, er van alles mag ontstaan wat verrassend en soms ontroerend kan zijn. Het is gewoon een kwestie van durven.

Ik heb lieve mensen om me heen en verveel me eigenlijk nooit- dat is fijn als je alleen woont..! Verder vind ik Deventer een leuke stad- er is eigenlijk altijd wel iets te doen...

Je weet nu iets meer over mij..wie weet tot ziens!


Foto 2 Helena van den Hogen Klik om te vergroten

Praktijk Handreiking
Helena van den Hogen


Professionals in de categorie Coaching - Lifecoaching

Acupunctuur Ayurveda Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Dans & Beweging Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Handanalyse & Handlezen Healing en reading Hypnotherapie Kinesiologie Lichaamsgerichte Therapie Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Psychosociale therapie Traumatherapie Voetreflexologie & Voetzorg Yoga
Bewust Deventer
Bewust Deventer

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!