Moeiteloos leven en geïnspireerd werken | Diepenveen

Heb jij er genoeg van dat jouw leven voelt als een voortdurend gevecht tegen tijd, gezondheid,verwachtingen van anderen of jezelf? Energiedips, snaaibuien, hoofdpijn, nek en schouderklachten, menstruatieklachten, een gejaagd gevoel, opgeblazen buik, altijd moe, aanhoudende (malende enof negatieve) gedachtenstroom, stemmingswisselingen, gewichtsproblemen, terugkerende irritaties of andere (vage) klachten? Je hebt van alles geprobeerd maar de klachten gaan niet weg en je valt steeds weer terug in oude patronen? Grote kans dat het je hormonen zijn die uit balans zijn. En hormonen die uit balans zijn laten zich niet afschepen met een 'pleister'. Het goede nieuws is dat je je hormoonbalans kunt herstellen op een natuurlijke manier. Niet door een dieet, maar een andere manier van leven. Door te letten op je voeding, leefstijl en gedachtenpatronen kun je je klachten verminderen en soms zelfs oplossen. Je krijgt er energie en een gezond lichaam en geest voor terug. Met een van mijn resultaatgerichte, holistische programma's neem jij de regie over je leven en gezondheid blijvend terug in handen. 

Ben je er klaar voor jezelf energiek en krachtig te gaan voelen? Neem dan nu contact met me op voor het maken van een afspraak via lente-injeleven

Over Heleen van Lente | Diepenveen

Gedrag van mensen heeft mij van jongs af aan gefascineerd. Wat beweegt mensen? Wat maakt dat de één bewust lijkt leven en de ander op automatische piloot, alsof het leven hem/haar overkomt? En met welke gevolgen?

Ik heb een jarenlange achtergrond in het bedrijfsleven als verzuimspecialist en vitaliteitscoach. Tijdens mijn werk ontmoette ik veel professionals die vastliepen als gevolg van het, te lang, negeren van hun eigen behoeften en verlangens. In plaats van leven zag ik ze overleven.

Ook ik heb zo'n 'hoe-houd-ik-mijn-hoofd-boven-water' periode beleeft en het proces van loslaten doorgemaakt. Ik kwam erachter dat alles wat ik nodig heb om krachtig in het leven te staan al in me zat, ik was het alleen vergeten. Ik was vervreemd geraakt van mezelf door alle ruis om me heen. De ontdekking dat ik beperkingen los kon laten, de cirkel van vastgezette patronen kon doorbreken was een opluchting. Het gaf me ontspanning, kracht en vertrouwen. En hoe hectisch het leven soms ook is, ik leef vanuit mijn eigen kracht. Mijn masker is overbodig geworden.

Sindsdien heb ik ontdekt dat ik mijn energie kan afstemmen op de ander, waardoor ik woordenloos doorvoel wat er in de onderstroom speelt. Vanuit deze verbinding kan ik de ander zichzelf opnieuw laten ontmoeten.

Mijn ervaringen, energie en kennis als intuitief-, hormoonbalans-, en zacht werken coach zet ik graag in om anderen te begeleiden bij het herontdekken van hun levenskracht, waarna ze alle mogelijkheden op elk levensgebied toe kunnen passen: voeding, beweging, werk, relaties en zingeving.

 


Foto 1 Heleen van Lente Foto 2 Heleen van Lente Klik om te vergroten

Lente in je Leven
Heleen van Lente


Professionals in de categorie Coaching - Lifecoaching

Acupunctuur Astrologie Ayurveda Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Creativiteit Energetisch werk Handanalyse & Handlezen Healing en reading Homeopathie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Psychosociale therapie Retraites Sjamanisme Traumatherapie Voetzorg & Voetreflexologie Yoga Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Deventer

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Deventer