Intuïtief Ondernemen, moeiteloos succesvol | Deventer

Zuiver intuïtie als sleutel tot succes

Intuïtie is de sleutel tot het vinden van jouw succesformule. Voor mij is intuïtie de verbinding van je onderbewuste en je bewuste. Via je intuïtie krijg je heel veel informatie over processen die er spelen op een diepere laag. 

Daarnaast heb ik door al die jaren coaching en advies wat ik noem een intuïtieve kijk op ondernemen en zakendoen ontwikkeld. Deze staat soms haaks op de gangbare stromingen zoals je in mijn blogs en bij de diverse workshops en trainingen kunt lezen. Door deze visie met je te delen, kun jij ook op een andere manier in het ondernemerschap staan. Een manier die rust, voldoening en balans geeft. En natuurlijk ook zorgt voor een geldstroom die past bij wat jij de wereld biedt.

Herken je je in het volgende?

  • Wil je moeiteloos jouw succes bereiken?

  • Word je overspoeld door ondernemerstips en weet je niet meer wat je moet doen?

  • Wil je gemakkelijker keuzes maken die leiden naar jouw succes?

  • Wil je klanten aantrekken die bij je passen?

  • Werk je te hard en zit je hoofd te vol?

Dan kan ik jou en je bedrijf een stap verder helpen.

In coaching maak ik gebruik van mijn eigen intuïtie en een aantal intuïtieve methodieken zoals opstellingen, visualisaties, energiewerk en loslaattechnieken. Daarnaast gebruik ik mijn jarenlange ervaring en bedrijfskundige kennis.

Je kunt bij mij ook terecht voor workshops op het gebied van intuïtief ondernemen en voor opleidingen om zelf intuïtieve methodes toe te passen.

Over Martijn Meima | Deventer

Als bedrijfkundige ben ik altijd geïnteresseerd in wat bedrijven succevol maakt. In mijn persoonlijke zoektocht naar intuïtie, spiritualiteit en innerlijke rust ben ik veel methoden en inzichten tegen gekomen die ik heb vertaald naar het zakelijke. Hieruit is intuïtief ondernemen ontstaan, een zienswijze en aanpak om op zo'n manier te ondernemen dat je moeiteloos succesvol bent.

Niet dat je niks doet, maar je doet dat wat bij jou past en op jouw manier en het levert je succes op verschillende gebieden. Je hebt energie, je bedrijf floreert, geld stroomt en je draagt bij aan een betere wereld.

Organisatieopstellingen en familieopstellingen hebben me echt gegrepen omdat ik iedere keer weer ervaar welk diepgaand effect ze hebben. Bovendien helpen ze mij om in het hier en nu te handelelen en mijn intuïtie optimaal in te zetten.

Ook heb ik de kracht van visualisaties en meditaties ontdekt. Ten eerste om rust en balans te vinden. Daarnaast gebruik ik visualiseren ook om intuïtieve informatie te verzamelen voor het nemen van beslissingen in mijn bedrijf. Tenslotte kun je visualisaties heel goed gebruiken om dat te creëren wat je wenst (zoals ze in de sport al jaren doen).

Ik vind het heerlijk om andere ondernemers te coachen en te begeleiden om ook met plezier en energie iets moois toe te voegen aan de wereld en tegelijkertijd ook nog een leuke boterham te verdienen, want wat mij betreft gaat dat hand in hand.


Foto 1 Martijn Meima Foto 7 Martijn Meima Klik om te vergroten

Intuïtief Ondernemen
Martijn Meima


Professionals in de categorie Coaching - Leiderschapscoaching

Acupunctuur Astrologie Ayurveda Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Energetisch werk Handanalyse & Handlezen Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinesiologie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Psychosociale therapie Sjamanisme Traumatherapie Voetreflexologie & Voetzorg Yoga
Bewust Deventer

Bewust Deventer

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!