Touch for growth | helpt voelen wat je lichaam te vertellen heeft | Deventer

In mijn praktijk, Touch for growth, combineer ik lichaamswerk met familieopstellingen. Ik kan jou helpen voelen wat je lichaam jou te vertellen heeft. En dat is heel wat! Je lichaam bevat alle informatie die je nodig hebt om de balans in je leven te herstellen en je vrijer en blijer te gaan voelen. 

Iedereen maakt deel uit van een familiesysteem. En heeft daarin een eigen plek. Heel vaak komt het voor dat je als kind onbewust een andere plek hebt ingenomen dan die waar je eigenlijk zou moeten staan. Je bent voor een van je ouders gaan zorgen of je draagt het verdriet van een voorouder over iets dat niet goed verwerkt is. Dat kan ervoor zorgen dat jij niet kan gaan doen waat je eigenljk zou willen, zonder dat je je daarvan bewust bent. 

Tijdens een sessie  gaan we samen vanuit de zielslaag voelen wat er bij jou speelt en wat er nodig is om blokkades in jouw levensstroom op te lossen. Op deze laag kun je ook ervaren of de pijn, de angst of het verdriet dat je bij je draagt van persoonlijke aard is of dat je het draagt voor jouw familiesysteem.

Je kunt dan teruggegeven of loslaten wat niet van jou is en je eigen plek weer innemen. Je zal daardoor ervaren dat jouw levensenergie beter gaat stromen en dat je veel meer aanwezig kunt zijn in je lichaam. En dat er meer balans komt in je leven.

Over Xandra Snoeker | Deventer

Hallo, 

leuk dat je meer over mij wilt weten. Mijn naam is xandra Snoeker en ik help mensen voelen wat hun lichaam te vertellen heeft.

Een aantal jaren geleden kwam ik in een burnout terecht. Dat dwong mij om het roer om te gooien en uit te zoeken hoe het zover gekomen was. 

Voor mij bleek de sleutel tot herstel in mijn lichaam te liggen. Ik was het verleerd om naar de signalen van mijn lichaam te luisteren. Emoties liet ik nauwelijks toe en als ik ze al toeliet, voeg ik me nooit af waar ze vandaan kwamen.

Door het doen van verschillende soorten lichaamswerk ben ik oude emoties gaan verwerken en heb ik belemmerende mechanismes uit mijn jeugd losgelaten. Daardoor sta ik een stuk relaxter in de wereld en heb ik geleerd dat ik op mijn gevoel en intuïtie kan vertrouwen. 

En ik ontdekte dat ik de gave heb andere mensen te helpen voelen wat hun lichaam te vertellen heeft en daardoor te helpen bij bewustwording en persoonlijke groei. Eerst deed ik dat door middel van holistische massage, nu vooral door systemisch werk via het lichaam. En daar word ik heel blij van!


Foto 1 Xandra Snoeker Foto 2 Xandra Snoeker Foto 4 Xandra Snoeker Klik om te vergroten

Touch for growth
Xandra Snoeker


Professionals in de categorie Familie- en systeemopstellingen

Acupunctuur Ayurveda Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Dans & Beweging Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Handanalyse & Handlezen Healing en reading Hypnotherapie Kinesiologie Lichaamsgerichte Therapie Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Psychosociale therapie Traumatherapie Voetreflexologie & Voetzorg Yoga
Bewust Deventer
Bewust Deventer

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!