Praktijk De helpende Hand | Ijhorst

Mijn benaderwijze is holistisch van aard, dwz ik maak contact met de verschillende facetten van de persoon. Ik luister en voel, waar er blokkades, 'verdichtingen', energiemanco's zijn, of een overvloed aan energie. Oud zeer, oudere en recentere trauma's, of andere klachten kunnen zich in verschillende soorten weefsels gaan vastzetten. Zoals in het bindweefsel, het zenuwstelsel, de organen, noem maar op. Door op een subtiele manier hiermee contact te maken, kan er in diepere lagen ontspanning ontstaan, net als ruimte. Verklevingen lossen zich op, emoties komen aan de oppervlakte, het komt tot een dieper inzicht, men komt dichterbij zichzelf. Ik leer de mensen uiteindelijk contact te maken met zichzelf, met het lichaam, met hun gevoelens, hun eigen wijsheden, als ook verborgen verlangens, en de eigenlijke levensmissie. 

Via je eigen lichaam maak je een dieper contact met jezelf. 

Zo behandel ik mensen met vermoeidheidsverschijnselen, stressklachten, langdurige pijnklachten, herstel na kanker, hooggevoeligheid, maar ook begeleid ik bewustwordingsprocessen.

 

Over Sietske Osinga | Ijhorst

Na vele jaren in Zwitserland werkzaam geweest te zijn als fysiotherapeute, ben ik sinds 2011 terug op Nederlandse bodem. Mijn achtergrond als fysiotherapeute heeft me een goede basis opgeleverd. Nu ben ik volledig werkzaam als craniosacraaltherapeute, omdat ik met deze fijngevoelige lichaamsgeorienteerde methode veel meer mijn hooggevoeligheid, mijn sterke intuitie en helend vermogen handen en voeten kan geven. Mijn drive is om mensen op een zo zuiver mogelijke manier in contact te brengen met zichzelf: met hun gevoelswereld, met hun overtuigingen, met hun onuitgesproken wensen en verlangens, met hun verborgen kwaliteiten als ook zelfhelende vermogens.

Sinds 2012 heb ik een eigen praktijk, die zich sinds 1 januari 2015 aan huis in IJhorst bevindt. Tevens bied ik sinds kort mijn diensten aan in het Centrum Via Natura in Deventer.

Praktijk De helpende Hand
Sietske Osinga

Astrologie Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Cranio-sacraal therapie Energetisch werk Eten & Drinken Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Healing en reading Kristallen en (Edel)stenen Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Medium Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Psychosociale therapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Therapie (diverse) Traumatherapie Voetreflexologie Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Deventer