energetic empowerment coaching | Gorssel

Heel graag werk ik met jou samen om in jouw kracht te komen, om een voller, rijker en authentieker leven te leiden. Ik ben ervan overtuigd dat we hier zijn om met ons bewustzijn te groeien en ons mooiste, unieke wezen te zijn. We zijn naar mijn idee hier om onze talenten te ontdekken en onze passie te leven, om ons eigen unieke pad te bewandelen. Hoe mooi zou het zijn om daarbij meer welzijn, vertrouwen, liefde, verbinding, dankbaarheid en vreugde te ervaren? 

Touch of Matrix, meditatie en Access Bars zijn magische, snelle en diepwerkende bewustzijnsmethodes. Blokkades en beperkende dingen in je leven kunnen  zichtbaar worden en komen in beweging. Deze methodes kunnen een enorme turbo katalysator voor persoonlijke groei zijn.

Wil je rust in je hoofd, meer vrijheid en energie ervaren zodat je weer kunt kiezen voor ontspanning, verandering, authenticiteit en je eigen levenskoers? Of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met mij op.  

Over Janny Jansen | Gorssel

Mijn naam is Janny en ik ben o.a. dol op reizen. Mooie oorden en landen ontdekken en verkennen maar vooral ook op ontdekkingsreis gaan in mezelf en anderen dit ook laten ervaren. Ik neem je graag mee op reis in jezelf, wat beweegt jou, wie ben jij werkelijk als je die zware rugzak met ervaringen en beperkingen die jou niet meer dienen kunt af doen?

Als ontdekkingsreiziger in bewustzijn ben ik dol op reizen, dansen en alles wat met gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn te maken heeft. Van jongs af aan leef ik me in in anderen om even door de bril van de ander naar de wereld te kijken. Het menszijn heeft mij altijd gefascineerd, het fascineert mij te ontdekken wie iemand is in de meest pure vorm, vaak met een zware rugzak bij zich dragend die tijdens het leven kan ontstaan. Van deze fascinatie voor het menszijn en van mijn interesse voor persoonlijke ontwikkeling en zelfontplooiing heb ik mijn werk gemaakt.

Al mijn hele leven ben ik hiermee bezig . Mijn moeder kampte met gezondheidsproblemen en mede daardoor was ik als kind al enorm gefascineerd door de invloed van voeding op haar gezondheid en de werking van het menselijke lichaam.

Toen ik zelf een moeilijke periode doormaakte en niet lekker in mijn vel zat begon daarnaast een ontdekkingsreis naar de mentale en spirituele kant van gezondheid. Ik merkte dat gezondheid en geluk begint met bewustwording. Geluk zit in jezelf en het gaat erom hoe je met de uitdagingen van het leven omgaat. Deze ontdekkingsreis is op jonge leeftijd gestart en gaat nog steeds door. Het is een continu proces van verwondering, ontwikkeling en groei. Wat mij betreft een prachtig en geweldig proces!

Ik word blij als ik mensen op ontdekkingsreis zie gaan en de rugzak van beperkende overtuigingen en patronen zie afgooien, bewust worden dat ze anders kunnen kiezen en groeien tot wie ze werkelijk in essentie zijn. Meer rust, ruimte, lichtheid en vrijheid tot gevolg, hoe mooi is dat!

MIJN MISSIE: jou inspireren om bewuster te leven en te ervaren dat je lichaam en geest zoveel meer kunnen dan waar je nu aan gewend bent. Ik begeleid je in mijn praktijk graag met de diverse mogelijkheden om dit proces te verwezenlijken!

 

 

 

 


Foto 1 Janny Jansen Klik om te vergroten

Innergy for life
Janny Jansen


Professionals in de categorie Coaching - Diverse Coaching

Acupunctuur Astrologie Ayurveda Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Energetisch werk Handanalyse & Handlezen Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinesiologie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Psychosociale therapie Sjamanisme Traumatherapie Voetreflexologie & Voetzorg Yoga
Bewust Deventer

Bewust Deventer

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!