Coaching bij verlies en verandering, coaching bij stress | Deventer

Verlies en Verandering

Een verlies kan een drastische verandering in je leven betekenen. Hoe pak je dit op? Hoe ga je hiermee om? En wie ben ik met dit grote verlies? Verlies erkennen heeft tijd nodig. Rouwen om dat wat niet meer is. Maar hoe doe je dat? 

Het proces van rouwen is onbekend en niet eenvoudig om hier mee om te gaan. Of het nu om het verlies van een dierbare gaat, je baan of verlies van gezondheid. Ondersteuning hierin geeft je inzicht en vertrouwen. Je leert je gevoelens en emoties herkennen en een manier te vinden om verder te gaan.

 

Vrij van stress

Iedere gedachte en emotie met een negatieve lading (piekeren, afkeuring, sombere gevoelens) leidt tot stressreacties in het lichaam Dit gaat vast zitten in je lichaam, waardoor medische klachten of ziektes kunnen ontstaan. 
Ik werk lichaamsgericht, dat wil zeggen dat je door middels van oefeningen en meditatie je bewust wordt van je lichaamsensaties en je gaat leren hoe je spanning kan los laten en meer in balans kan leven.

Over Margot Shunya Dopheide | Deventer

Reizen vind ik erg fijn, het ontdekken van nieuwe gebieden, het ervaren van een andere cultuur.
Vanaf het moment dat ik meer naar binnen ging, mijzelf ging ontdekken, is dat mijn belangrijkste reis geworden. Ik ontdekte dat naast begeleidende gesprekken, ik het meest leerde door lichaamsgerichte psychotherapie:
Je hoofd weet veel, maar je lichaam geeft het antwoord.

In mijn sessies gaat het over ervarings- en lichaamsgeoriënteerde psychotherapie waarin contact maken met je essentie de kern is.
Innertrans staat voor: 'Innerlijke groei is reizen naar je essentie.'

In mijn begeleiding zijn plezier en ontspanning belangrijk, dat is de basis waarin ik kan groeien, iets wat ik graag doorgeef. Methodes die ik gebruik zijn: meditatie, lichaamswerk, visualisaties, ademwerk, intuïtief schrijven, voice dialogue.

Het moment dat ik voor het eerst een stap zette in een praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie, was een cadeau aan mijzelf. Ja, ik mocht dieper kijken in mijzelf, ook al wist ik op dat moment nog niet wat dat was. Ik wens je dit ook van harte toe om jouw eigen wijze weg te gaan volgen.

Je bent van harte welkom. Ik heb praktijk aan de Gooszenstraat in Deventer en ook op de Deventerstraat in Apeldoorn.
Incidenteel geef ik thuis in mijn praktijkruimte sessies (op de Worp in Deventer)

Hartelijke groeten,
Margot Shunya Dopheide

Agenda Praktijk Innertrans


Foto 3 Margot Shunya Dopheide Foto 2 Margot Shunya Dopheide Klik om te vergroten

Praktijk Innertrans
Margot Shunya Dopheide


Professionals in de categorie Coaching - Diverse Coaching

Acupunctuur Astrologie Ayurveda Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Creativiteit Energetisch werk Handanalyse & Handlezen Healing en reading Homeopathie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Psychosociale therapie Retraites Sjamanisme Traumatherapie Voetzorg & Voetreflexologie Yoga Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Deventer

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Deventer