Dorien Rijkmans - Verdien wat je waard bent | Diepenveen

Ik ben Dorien Rijkmans en ben financieel business coach en help met name coaches en dienstverlenende ondernemers. Vroeger durfde ik niet uit te spreken wat ik deed omdat iedereen in mijn omgeving mij hierdoor zielig vond. Ik had zo'n saai beroep gekozen. Terwijl ze helemaal niet wisten wat ik echt deed. Want saai is het zeker niet als je verder kijkt dan de cijfers. Want achter al die cijfers zit altijd een verhaal. Mensen met doelen en idealen. En dat is wat ik nu doe. Ik help met name coaches en dienstverlenende ondernemers om hun doelen en idealen om te zetten in een financieel gezond bedrijf zodat ze gaan verdienen wat ze waard zijn. Kernwoorden zijn inzicht, vertrouwen en verdien wat je waard bent. Ik zou het super vinden als ik jou ook mag helpen. 

Over Dorien Rijkmans | Diepenveen

Wat je verder nog van mij moet weten? Ik woon in Diepenveen samen met mijn man en 2 kinderen. Ik ben zoals mijn kinderen zeggen verliefd op de zon. Het kan mij niet warm genoeg zijn en ik krijg altijd veel meer energie als de zon schijnt. Veder ben ik gek op verse muntthee en hou erg van lekker en vooral gezond eten. Ik beweeg graag en ben verslaafd aan het lezen van boeken over coaching, persoonlijke ontwikkeling en mindset. Ik vind het super om te leren en mezelf te ontwikkelen en help ook graag anderen om zichzelf en hun bedrijf verder te laten ontwikkelen.

 


Foto 1 Dorien Rijkmans Klik om te vergroten

Dorien Rijkmans


Professionals in de categorie Coaching - Bedrijfscoaching

Acupunctuur Astrologie Ayurveda Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Energetisch werk Handanalyse & Handlezen Homeopathie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Psychosociale therapie Retraites Sjamanisme Traumatherapie Voetreflexologie & Voetzorg Yoga Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Deventer