Alles zelf maken. | Deventer

Over Anouk de Leeuw | Deventer

Alles zelf maken gelooft in "gewoon goed eten". Een begrip dat lastig te omschrijven is, terwijl we intuïtief precies snappen wat het is. Je zou het ook "echt eten" kunnen noemen, of "eten zoals het bedoeld is". Groente uit de buurt, van het seizoen, geteeld met respect voor de omgeving. Vlees van dieren die een fatsoenlijk leven hebben gehad. Eten met herkenbare ingrediënten, zoals brood van meel, water, zout en gist. Dat soort eten.

Eten zonder smoesjes, zonder jokkebrokkerij of marketingfluff. Uit een landschap waarin we willen wonen. Geproduceerd door mensen die daar een fatsoenlijke boterham aan mogen verdienen. Eten kortom, dat goed is voor jou, voor de boer, en voor de planeet.

Maar vooral ook: eten dat lekker is. Bereid met zorg, aandacht, plezier en creativiteit. Voor de bijzondere momenten, en voor een doodgewone doordeweekse dag. Omdat goed eten kleur geeft aan het leven.

Alles zelf maken
Anouk de Leeuw

Astrologie Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Cranio-sacraal therapie Energetisch werk Eten & Drinken Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Healing en reading Kristallen en (Edel)stenen Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Mediation Medium Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Deventer