Coördinator/Inspirator

Coördinator

 

Mijn naam is Karin Spijkerman.

Ik woon met mijn man en twee dochters in Deventer. De stad waar ik ben geboren en opgegroeid. Jarenlang heb ik geleefd en gewerkt vanuit mijn hoofd, mijn denken. In 2005 is mijn speurtocht naar mezelf begonnen. Ik zat niet zo lekker in mijn vel en vroeg me af wat ik wilde met mijn leven. In deze periode maakte ik kennis met Reiki, meditatie, aura’s, visualisatie, energetische behandelingen, edelstenen en bloesemremedies. Ik kwam meer in contact met mijn lichaam, met mezelf en met mijn intuïtie.

In 2016 heb ik hiervan mijn werk gemaakt in de vorm van mijn eigen praktijk als energetisch therapeut. Vanuit een innerlijke behoefte ging oik op zoek naar een netwerk van gelijkgestemden. Ik wilde me graag aansluiten bij een community om samen met andere bewuste professionals bij te dragen aan gezondheid, betere voeding, persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit. Dat netwerk bleek te bestaan, namelijk Bewust Netwerk. Het regionale netwerk Bewust Deventer was er nog niet. Sinds de zomer van 2016 ben ik me aan het voorbereiden om Bewust Deventer van de grond te krijgen als coõrdinator. Ik krijg hier veel energie van!

 

Doe je mee?

Wil jij weten wat de professionals voor jou als klant kunnen betekenen?

Abonneer je op de nieuwsbrief en ontvang de agenda met daarin alle activiteiten van de professionals van Bewust Deventer. Je ontvangt dan tevens interessante informatie over persoonlijke groei, gezondheid, welzijn en duurzaamheid in je inbox. 

 

Ben jij aanbieder van diensten of producten op het gebied van bewustwording, gezondheid, welzijn of duurzaamheid? 

Dan ben je van harte welkom om je aan te sluiten bij Bewust Deventer! Voor de leden van Bewust Deventer organiseer ik regelmatig netwerkbijeenkomsten. Dit blijkt een goede gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en inspiratie op te doen om het bewuste ondernemerschap en de onderneming verder te ontwikkelen.

 

Lees meer over Bewust Deventer of lees meer over hoe je lid kunt worden.

Acupunctuur Ayurveda Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Dans & Beweging Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Handanalyse & Handlezen Healing en reading Hypnotherapie Kinesiologie Lichaamsgerichte Therapie Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Psychosociale therapie Traumatherapie Voetreflexologie & Voetzorg Yoga
Bewust Deventer
Bewust Deventer

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!