Vrijheid ervaren in jezelf!
ZO 30 augustus | 11.00-17.00 uur | Bathmen

95,00 | Bij deelname aan het traject (zeven stappen naar vrijheid) is deze dag gratis.


Net nu we 75 jaar vrijheid vieren, is onze bewegingsvrijheid vanwege het coronavirus niet meer vanzelfsprekend. Maar innerlijke vrijheid gaat niet verloren. De vrijheid om te zijn wie je bent, voluit te leven en onbekommerd je ruimte in te nemen. Leven met een liefdevol hart.

We hebben een jaartraject ontwikkeld met zeven stappen naar (innerlijke) vrijheid. De Latifameditatie is onze leidraad. Het is een oeroude meditatie uit de soefitraditie die verrassend actueel is. Stap 1 is aanvaarding. Acceptatie van je omstandigheden, zowel als je gevoelens. Dat is vaak al lastig. Ook een essentieel beginpunt voor het maken van keuzes voor een bezield bestaan.

We gaan dansen (biodanza), zingen (stembevrijding) en mediteren. Het gaat niet om het resultaat, maar om plezier eraan beleven. Wie kan lopen, kan ook dansen. Wie kan praten kan ook zingen. Zo makkelijk is het eigenlijk.

Zingend en dansend kom je in contact met wat je raakt, met wie je bent. Via je stem en je lijf trilt er iets in je los. Opeens kan je je verlangens voelen. Of gewoon genieten. Zingen en dansen nodigt je uit met bezieling je bestaan vorm te geven. Al zingend en dansend kunnen (in onze veilige en ontspannen sfeer) je blokkades oplossen en kan je spanningen loslaten. Misschien kom je weer bij het plezier dat je als kind had - moeiteloos en zorgeloos het leven en de wereld ontdekkend. Vol energie en levenslust.

30 augustus is een introductiedag voor het traject. De dag staat geheel op zichzelf. Van harte welkom!

Informatie + Aanmelden » Lichtvoetig.nl | Jantine Gerbscheid en Monique ten Tusscher

www.lichtvoetig.nl
Bekijk Facebook event

de Rosse
Blankenadijk 2
7437PP Bathmen

Jantine Gerbscheid en Monique ten Tusscher
0630966755/0630966755
info AT lichtvoetig DOT nl

Bewust Deventer

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!