Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Ademcirkel
DI 01 oktober | 19.00-22.00 uur | Vaassen

maandelijks op elke 1e dinsdagavond v/d maand
25,00


Samen met Frans Boelen geef ik elke 1e dinsdagavond van de maand een Ademcirkel en creëren we samen een veilige en liefdevolle bedding waarin mensen zich kunnen overgeven aan het proces.

~Wat kun je verwachten~

Bij regelmatige ademwerk sessies worden mentale, emotionele, en fysieke spanningen ontladen en doe je tegelijkertijd aan burn-out -en depressie preventie. Tijdens het ademen ervaar je de wisselwerking van denken, voelen en beleving, deze ga je bewust doorvoelen en waarnemen waarna je steeds makkelijker spanningen los kunt  laten. 

Ademen brengt ons bij de kern van vastliggende blokkades, gedachtes en patronen.  Je draagt dus zorg voor je eigen geestelijke en vitale welbevinden, werkelijk tot op celniveau. Het maakt je bewust van wie jij bent en wat voor jouw belangrijk is in je leven wat leidt tot de ontdekking van je diepste zelf.  

~Ademen in een groep~

Wanneer je ervoor kiest om in een groep te ademen, dan kan dit je heel veel brengen. Groepssessies zijn heel verbindend en bekrachtigend. Natuurlijk maakt iedereen hierin zijn of haar eigen unieke ademreis. Maar daarnaast werken groepssessies heel versterkend op je proces.  In een groep ademen opent je hart en is vaak ook een mooi pad in het vergroten van je vermogen tot leven vanuit compassie voor jezelf en de ander.

Je bent van harte welkom om het te komen ervaren!

Meer info op aardsenhemels 

Informatie + Aanmelden » Aards en Hemels | Rianne Wijninga

aardsenhemels.nl
Bekijk Facebook event

Voormalig Peuterspeelzaal 't Kwetternest'
Westerenkweg 30
8172 VS Vaassen

Rianne Wijninga
0657336951
info AT aardsenhemels DOT nl

Bewust Deventer

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!