Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

De weg van de kudde
WO 22 mei | 19.30-21.00 uur | Deventer

Inloop vanaf 19.00 uur, de lezing begint om 19.30
gratis


In een intieme en interactieve lezing maakt systemisch paardencoach en schrijver Leontine Kremers voelbaar wat het betekent om onderdeel te zijn van een kudde.

Onderdeel zijn van een kudde betekent je plek innemen en je verbinden met de mensen om je heen. Dat klinkt misschien vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Want hoe vaak zijn we ergens anders met ons hoofd of ons hart? Hoe vaak houden we een deel van onszelf achter uit zelfbescherming of onzekerheid?

Groeien in mens-zijn door te leren van paarden Een paard dwingt je om echt te zijn. En dat is life-changing. 

In deze lezing maak je kennis met de 4 stappen van de weg van de kudde. Vier stappen die om 4 moedige keuzes vragen.

Leontine Kremers is systemisch paardencoach en schrijver. In heldere bewoordingen serveert ze een lezing rijk geïllustreerd met voorbeelden die uit het leven gegrepen zijn, waardoor je niet alleen hoort maar ook voelt wat het betekent om de weg van de kudde te bewandelen.

Informatie + Aanmelden » WijsGoed | Leontine Kremers

wijsgoed.nl

Marktplein Bibliotheek Centrum
Stromarkt 18
7411 PK Deventer

Leontine Kremers
06-21398330
leontine AT wijsgoed DOT nl

Meer agenda van 1

Acupunctuur Astrologie Ayurveda Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Energetisch werk Handanalyse & Handlezen Homeopathie Hypnotherapie Kinesiologie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Psychosociale therapie Sjamanisme Traumatherapie Voetreflexologie & Voetzorg Yoga
Bewust Deventer