Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Met kruiden in balans
WO 27 maart | 10.00-12.00 uur | Diepenveen

5


Kruidendeskundige Marry Foelkel-van Middendorp uit Beekbergen vindt het jammer dat Nederlanders vaak niet-natuurlijke geneesmiddelen slikken. Half Nederland is chemisch vrolijk. De beste medicijnen staan echter in je achtertuin. Meer weten over de invloed van voeding en kruiden op ons hormonale systeem? Tijdens deze workshop leert u veel over problemen die verband houden met de overgang en andere hormonale perikelen. Met afgestemde voeding kunnen de klachten verminderen of zelfs overgaan.

In deze workshop wordt de theorie behandeld; de achtergrond en aanpak van bepaalde klachten (bijvoorbeeld huidproblemen). Maar ook komen de meer praktische zaken aan bod: koken, proeven, kijken en genieten.

Meedoen aan de workshop kost 5 euro (inclusief koffie/thee).

 

Over Marry Foelkel

Marry Foelkel is opgegroeid tussen het groen en kwam op jonge leeftijd, tijdens een reis door Canada, bij toeval in contact met een Indiaanse kruidenvrouw. Die leerde haar hoe ze een medicinale thee kon maken. Voornamelijk door deze ervaring ontstond haar belangstelling voor de toepassing van kruiden en de medicinale eigenschappen van planten.

Terug in Nederland gaf ze haar ervaringen een stevige theoretische basis door de opleidingen dieetkok en orthomoleculaire voedingsleer te volgen. Inmiddels heeft ze in het landelijke Beekbergen een therapeutische kruidentuin aangelegd. Zij draagt haar kennis graag over aan iedereen die net als zij in verwondering en met respect naar de natuur in al haar verschijningsvormen kijkt en ervan weet te genieten. Voor meer informatie kijk je op https://www.marrys.nl.

Informatie + Aanmelden » Marry's educatie en kruiden | Marry Foelkel

www.marrys.nl

Bibliotheek Diepenveen
Dorpsstraat 30
Diepenveen

Marry Foelkel
055 - 506 13 91
info AT marrys DOT nl

Meer agenda van 1

Acupunctuur Astrologie Ayurveda Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Energetisch werk Handanalyse & Handlezen Homeopathie Kinesiologie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Psychosociale therapie Sjamanisme Traumatherapie Voetreflexologie & Voetzorg Yoga Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Deventer