Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Munay Ki Inwijdingen 1 en 2 Hampe Karpay & Chumpi Karpay
ZA 13 oktober | 16.00-18.00 uur | Deventer

150,00 | Tarief is voor 10 inwijdingen (5x2inwijdingen) Voor 2 inwijdingen is het € 55,- per keer.


Zijn wie je werkelijk bent. met de Munay Ki inwijdingen.
Munay Ki laat je in contact komen met heelheid, harmonie, begrip, liefde, vrijheid, inzicht, kracht en transformatie. Mensen die dit pad serieus durven te bewandelen zullen dit beamen. Zij ervaren na een cursus dat er een kracht in hun leven komt die zo subtiel maar sterk is, dat alles zal veranderen. Er ontstaat een leven waarin meer verbondenheid en vreugde wordt ervaren. Je eist je geboorterecht als mens weer op.De eerste inwijding is de “Healers Rite” (Hampe Karpay)
Inwijdingen van de Munay-Ki 1Deze inwijding verbindt je met een Lijn van Earthkeepers uit het verleden. Zij zullen je helpen bij jouw persoonlijke proces van heelwording. Met deze inwijding kom je erachter dat we een enorme hoeveelheid spirituele assistentie hebben en dat je er niet alleen voor staat.
In deze Rite wordt de helende kracht van je handen gewekt. Er ontstaat een balans tussen geven en nemen.De tweede inwijding is de “Bands of Power Rite”(Chumpi Karpay)
Inwijdingen van de Munay-Ki 2Tijdens deze inwijding zullen er beschermende krachtbanden in je lichtenergieveld worden geïnstalleerd. Deze krachtbanden bestaan uit de vijf energetische elementen aarde, water, vuur, lucht en zuiver licht. Zodra deze banden geïnstalleerd zijn, werken zij als filter. Wanneer enige negatieve of zware energie naar jou toe wordt geprojecteerd, filteren de krachtbanden deze energieën, daardoor geven ze jou voeding door aanvulling te geven aan het element aarde, water, vuur of lucht, in plaats van dat ze jou vergiftigen.

Elke maand 2 inwijdingen.
 

Informatie + Aanmelden » BPure Bewust Mooi | Shafya Jaggoe

bpure-bewustmooi.nl
Bekijk Facebook event

in het Via Natura gebouw
T.G. Gibsonstraat 41
Deventer

Shafya Jaggoe
0625089926
info AT bpure-bewustmooi DOT nl

Meer agenda van BPure Bewust Mooi


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Deventer