Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Je denkt dat je een Weegschaal, Vis of Leeuw bent.....?? Vermoedelijk niet ~
MA 14 januari | 10.14-10.14 uur | Deventer

14 januari 2019 t/m 28 februari 2019 | een consult duurt ongeveer 1,5 uur en wordt altijd opgenomen.
160,00 | incl. BTW, geluidsopname en voorbereidende werkzaamheden


Universe Astrology geeft vorm aan de werkelijke Astrologie die is gebaseerd op de astronomische waarheid! De sterren liegen niet :-). Meestal blijk je helemaal geen Leeuw, Vis of Waterman te zijn! Onze tijd en kalender loopt namelijk niet gelijk met de kosmische tijd... Ik houd rekening met de werkelijke planeetstanden en heldere sterren die ook daadwerkelijk zichtbaar zijn aan de hemel. Universe Astrology biedt een liefdevolle vertaling met praktische, geaarde en heldere duiding van jouw Zielsplan en ontwikkelingsweg tijdens dit leven. Het is de kosmische taal van het hart, met een knipoog naar de astronomie.

Tijdens een consult herinner ik je aan jouw waarheid, kennis en potentieel. Wij bespreken jouw levensopdracht, zielsverlangen, zielsontwikkeling, talenten, tendens, vrouwen- of mannenlijn, familiethema, (karmische)relaties en meer.... Dit biedt een praktische richtingaanwijzer voor de komende periode. Je kunt alle vragen die jij hebt meenemen zodat we toe komen aan jouw daadwerkelijke behoefte. 

Heb je behoefte aan inzicht in jouw 2019? Wil je vertrouwen op jouw hart, een zielsoppepper ontvangen waar je mee vooruit kunt? Voel je dan welkom! Iedere horoscoopuitleg is maatwerk, afgestemd op jouw zielsontwikkeling en persoonlijke rode draad.

Mijn werkwijze is een samenwerking tussen natuurkracht, kosmische astrologie en een knipoog naar de astronomie. Astrologie is op deze wijze de vertaler voor kosmische hart-kennis.

Graag tot ziens in Deventer 

Hartegroet,
Lia Ouëndag

Informatie + Aanmelden » Universe Astrology | Lia Ouendag

www.universeastro.nl

Kuna Ludado
Brinkgreverweg 122
Deventer

Lia Ouendag
06-36466358
info AT universeastro DOT nl