Themadag 'het Bewuste Paard'
ZA 19 januari | 13.00-17.00 uur | Deventer

incl. thee/koffie en 1 horoscoop van een paard
65,00 | incl. btw! Opgeven voor 31 december 2018. Maximaal 12 deelnemers, nog een paar plekken! vol=vol


Themadag “Het Bewuste Paard”
Paarden coaching is in!              Maar wie coacht wie?                  Hoe bewust is het Paard?Wil je jouw kennis als trainer, coach en/of paardeneigenaar verbreden en verdiepen? Tijdens deze themadag ontdek je de verbanden tussen paardenkracht, persoonlijke ontwikkeling en kosmische beweging. Je krijgt informatie over de zon, de maan, de windrichtingen en meer... Kernwoorden: zuiverheid, zielsontwikkeling, aarding, energie, ademhaling, hartintelligentie, essentie, verbanden.

De ontwikkelingsweg van het Paard
Tijdens deze themadag zullen we ons realiseren hoe en waarom Paarden en mensen een prachtig geregisseerd leven leiden wat synchroon loopt met de kosmos. De zielsontwikkeling van mens en paard loopt samen. De horoscoop biedt een individueel beeld over de unieke levensweg die het Paard bewandelt. Je ontvangt deze middag de horoscoop van jouw paard!

Tendens, wat gebeurt er?
Wat gebeurt er op Aarde? Wat zijn de vibraties, trillingen en collectieve leerprocessen? We leven in een bijzondere, krachtige maar ook intense periode. Tijdens deze themadag vertel ik over de belangrijkste ontwikkelingen. Ik maak je kosmisch wegwijs.

Mijn doel voor deze dag is niet alleen jou inspiratie te bieden maar bovendien hartverwarmend samen te zijn en de paardenziel te (h)erkennen. Voel je welkom onder de sterren! Ik ontmoet je graag en verheug me erop!
 

Informatie + Aanmelden » Universe Astrology | Lia Ouendag

www.universeastro.nl

Deventer, Commovendo
Bergschild 14
7413 AG Deventer

Lia Ouendag
06-36466358
info AT universeastro DOT nl

Meer agenda van Universe Astrology


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Deventer