Inspiratie avond, tekenen met gevoel, spelen met gedachten
MA 09 juli | 19.30-22.00 uur | Enter

0,00 | consumpties voor eigen rekening, per pin te voldoen


Maartje Otten en Koos de Bruin 
kwamen elkaar tegen tijdens de opleiding "Mediumschap en trancehealing therapeut" en hebben sindsdien een bijzondere band opgebouwd. Maartje heeft een creatieve achtergrond en kan prachtig de gevoelens van anderen in beeld brengen. Daarnaast is zij actief als (persoonlijk) coach en geeft zij consulten aan mensen die vastzitten op hun pad. 
Koos heeft in de afgelopen jaren ook zijn hoog gevoeligheid mogen ontwikkelen en heeft naast het geven van consulten, veel ervaringen in het omgaan met groepen om op een speelse en laagdrempelige wijze inzicht, overzicht en uitzicht te brengen. Samen staan zij garant voor een gezellige inspirerende avond, waar vooral ruimte is voor een lach, maar zeker ook voor een traan en inzicht geeft in het (soms onbewuste en onderdrukte) gevoel van de aanwezigen. 
Om een ieder aan bod te laten komen, gaan we aan de slag met kleine groepjes van maximaal 12 personen, waar u aan het eind van de avond zult merken, dat er een algemeen thema als gezamenlijke rode draad door de avond heeft gelopen. 
Ook wij weten niet wat de avond zal brengen, en hoe leuk is dat…….
Kosten: Je eigen consumpties. Wij zorgen deze keer voor de rest….
(ivm de financiële afwikkeling verzoeken wij u per pin te betalen)

Opgave:   infokoosdebruin of  
Koos 12666081 of Maartje  

Meer Informatie + Aanmelden

06-11070385 / 06-11070385
maartje AT heeljegevoel DOT nl

Gastrobar Restaurant Let'z Meat, Rijssenseweg 2A, Enter


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Deventer