Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Stiltewandeling op Dag van de Stilte
ZO 28 oktober | 10.30-12.00 uur | Diepenveen

8,26 excl. 21% BTW


In Nederland vindt jaarlijks een Dag van de Stilte plaats op de laatste zondag van oktober, de dag waarop de wintertijd ingaat. We hebben op deze dag een uur extra. Dit uur kunnen we gebruiken voor stilte.

Wandelcoach Joyce neemt je mee de natuur in voor een stiltewandeling.

Ze vertelt: 
"De rust en stilte in jezelf weer vinden en genieten van de vrijheid en de ruimte om je heen. Ik ben van mening dat we onszelf dat vaker moeten gunnen. Op deze Dag van de Stilte wil ik je hier graag in begeleiden. We doen een ontspanningsoefening en daarna lopen we ongeveer een uur in stilte. Er is voldoende tijd om ook af en toe stil te staan en te genieten van al het moois dat we tegenkomen."

Joyce Varenbrink coacht mensen die meer energie willen, de balans tussen werk en privé willen verbeteren en meer willen genieten. Joyce gaat met je wandelen in de natuur. Zo kom je makkelijker tot rust en kom je sneller bij je gevoel. Voor meer informatie kun je kijken op haar website

We lopen in een tempo dat voor iedereen goed voelt.

Het is handig om goede schoenen aan te trekken die ook vies mogen worden en een flesje water mee te nemen voor onderweg.

Informatie + Aanmelden » Bewust Deventer en EnJoying | Joyce Varenbrink

www.en-joying.nl
Bekijk Facebook event

Landgoed Nieuw Rande
Schapenzandweg 3
7431 PZ Diepenveen

Joyce Varenbrink
0610344100
info AT bewustdeventer DOT nl

Ik schrijf me in voor Stiltewandeling op Dag van de Stilte - ZO 28 oktober 2018 | Diepenveen

Dit veld graag vullen!
Email adres is verplicht!

Na het verzenden van je inschrijving kun je het bedrag 0,00 incl. 21% BTW [€ 0,00 excl. 21% BTW] afrekenen via iDEAL om je inschrijving definitief te bevestigen!


Foto 30 Joyce Varenbrink Foto 1 Joyce Varenbrink Klik om te vergroten

Acupunctuur Astrologie Ayurveda Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Energetisch werk Handanalyse & Handlezen Homeopathie Kinesiologie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Psychosociale therapie Sjamanisme Traumatherapie Voetreflexologie & Voetzorg Yoga Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Deventer