Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

29dec 2020
Mini yoga retreat met Selle en Sonja

Yoga bij Son
Deventer

Deze mini retreat is ècht een dag voor jezelf. Critical Alignment yoga, een heerlijke zelfgemaakte lunch en Yin yoga. In de nieuwe ruime studio van Yoga bij Son is alles aanwezig om je een dagje te laten verwennen.

Trakteer jezelf op even bijkomen tussen de feestdagen door. Samen met Selle Postma geef ik deze mini retreat. Selle is degene die mij heeft opgeleid tot Critical Alignment yogadocent: het neusje van de zalm dus!

We nemen ruim de tijd voor ontspanning en aandacht in beweging in een lange Critical Alignment yogales in de ochtend. Na een heerlijke zelfgemaakte lunch met onze favoriete recepten, volgt een extra lange YIN sessie in de middag. Afstemmen op jezelf (Your Inner Nature)en alles wat jij bent op dat moment. Zo ga je soepel, gevoed en geaard het nieuwe jaar in.

De miniretreat vindt plaats in de nieuwe ruime studio van Yoga bij Son aan de Zutphenseweg 55 in Deventer. De kosten zijn 70 euro. Aanmelden voor de mini retreat  kan via mijn website of via een email. Wil je meer weten over wat Critical Alignment yoga en Yin yoga, kijk dan op mijn website.

Informatie

29 dec 2020
10.00 - 16.30
70,00 Boeken kan via https://www.momoyoga.com/yogabijson/lesson/8604397/miniretreat-met-selle-en-sonja
Maximaal 8 deelnemers.

Waar?

Yoga bij Son
Zutphenseweg 55
7418AH Deventer

Mini yoga retreat met Selle en Sonja