29jan 2021
Wijze Vrouwen Maancirkel

Xandra Snoeker
Deventer

De Wijze Vrouwen Maancirkel start in januari 2021 en zal elke maand op vrijdagavond rond Volle Maan bij elkaar komen. Dit wordt een besloten jaargroep voor vrouwen die zich verder willen ontwikkelen op hun pad van Woman naar Crone. NOG 4 PLEKKEN VRY!

NOG 4 PLEKKEN BESCHIKBAAR!

Als vrouw leg je in je leven een pad af van Maiden naar Woman naar Crone. In de overgang van Woman naar Crone ga je het verlangen voelen om je wijsheid te delen met anderen. Je krijgt het gevoel dat je iets te brengen hebt, maar weet nog niet altijd hoe en wat precies. Door je te verbinden met andere vrouwen kom je erachter wat precies jouw unieke wijsheid is en wat jij kan leren van anderen. En dat je niet alleen bent en het niet alleen hoeft te doen.

In de Wijze Vrouwen Maancirkel is het precies DAT wat we gaan doen. We gaan vanaf januari 2021 een jaar lang met twaalf vrouwen ons verbinden met onszelf en elkaar. We gaan onze wijsheid delen, zodat we kunnen leren van elkaar en elkaar kunnen ondersteunen op weg naar de volgende fase in ons leven, die van de Crone. 

Daarbij maken we gebruik van sjamanistische rituelen en laten we ons ondersteunen door de Krachten en Spirit helpers van de Maancirkel.

Informatie

29 jan 2021 | Volle Maancirkel voor vrouwen
19.30 - 22.00
Aanmelden via mijn website

Waar?

Yogica
Brinkgreverweg 13
7413 AA Deventer

Wijze Vrouwen Maancirkel