Wim Hof Inspiratiedag
ZO 01 juli | 09.30-17.30 uur | Epse

145,00 | inclusief een heerlijke vegatarische lunch, koffie, thee en snacks gedurende de dag.


Wil jij meer energie, lichamelijke sterker worden en mentaal flexibeler zijn of ben je al op de top van je kunnen? 

Kom je onderdompelem in de Wim Hof Inspiratiedag.

Ken je deze bekende uitspraak van Albert Einstein? ‘Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg.’ Dus als je iets anders wil bereiken, moet je ook kiezen voor een andere aanpak. Weg met je oude gewoontes die je helemaal niets brengen, zodat ze ruimte maken voor nieuwe.

Op deze dag leer je de basis van de Wim Hof Methode, om je te inspireren en te kiezen voor geluk, kracht en gezondheid. 

Voor deze unieke inspiratiedag, op een schitterende boerderij in Epse, bundelen Don Richardson en Anne Eijsink hun krachten. Zij zijn de twee gecertificeerde Wim Hof instructeurs in Oost Nederland. 

Don is een sportman, die graag actief bezig en op avontuur is. Hij sport zelf veel en geeft bootcamp lessen gecombineerd met winterzwemmen in de IJssel. Daarnaast heeft hij zich verdiept in yoga en meditatie, en voegt daarmee een stuk verdieping toe.  

Anne is als coach enorm geïnteresseerd in de kracht van gedachten en hoe wij onszelf kunnen vastzetten (& bevrijden) door anders te kijken naar situaties. Door volledig ervaren: niet alleen denken, maar ook voelen, beleven en onderzoeken. 

De Methode draagt niet alleen bij aan gezondheid, maar ook aan het ontdekken van jouw eigen kracht en het onderzoeken waar verbetermogelijkheden liggen. 

Tot 1 Juli.

Een warme groet, Anne & Don

Meer Informatie + Aanmelden

0646307073
info AT innerpowercoach DOT nl

Buiten gewoon bij Babet, Deventerweg 48, 7214 DH, Epse

Innerpowercoach | Don Richardson


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Deventer