Volop vrouw Yoga voor Vollere vrouwen
DI 27 oktober | 20.00-21.30 uur | Eefde

11,00 | kennismakingsabonnement voor 3 keer kost 25 euro daarna een strippenkaart van 10 keer kost 110 euro


Heb je altijd al aan yoga willen doen, maar vind je het lastig om in de reguliere lessen mee te doen? En wil je graag met andere vollere vrouwen les hebben? Dan kun je hier op een veilige en vertrouwde manier yoga ervaren.

De dru yoga die Kathelijne geeft leent zich hier heel goed voor. Het is een zachte vorm van yoga, wat niet betekent dat we ons niet in het zweet kunnen werken of dat er geen krachtige houdingen bij zullen zitten. Het betekent dat we luisteren naar ons lichaam en binnen die grenzen kijken wat er op dat moment haalbaar is. 

Je ontwikkelt nieuwe vitaliteit, veerkracht, uithoudingsvermogen en meer evenwicht.  

Iedereen kan Yoga doen, het gaat er niet om dat je op je hoofd kunt staan of met je neus bij je tenen komt, iedereen doet de yoga binnen zijn eigen mogelijkheden.

Kathelijne worstelt zelf al jaren met haar gewicht en weet dus als geen ander hoe het is om vol te zijn en yoga te doen.

De yoga heeft Kathelijne geholpen om meer en meer van zichzelf te gaan houden en haar lichaam te leren accepteren hoe het op het moment is.

Dus voel jij ook dat het tijd is om meer van jezelf en je lichaam te gaan houden? En vind je het fijn om met andere vollere vrouwen yoga te doen meld je dan nu aan voor de yoga lessen.

20:00 en duurt tot 21:30

Probeer 3 lessen uit; dat kost maar 25 euro. 

Informatie + Aanmelden » Vol op vrouw | Kathelijne van Beek

Detmerskazerne
Kazerneplein 6
7211 BM Eefde

Kathelijne van Beek
0621296813/0621296813
kathelijnevanbeek AT live DOT nl

Meer agenda van De Ontdekking

Bewust Deventer

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!